Top vanzari

/pagină
Boabele de cafea sunt supuse unui proces de prajire decisiv, pentru a obtine o cafea cu aroma intensa.
34,88 lei
Boabele de cafea din Pellini Cremoso sunt prajite pe jumatate, pentru a obtine o cafea echilibrata, cu un gust care iese in evidenta si o aroma bogata.
19,51 lei
Pellini Bio este o cafea 100% Arabica, cu boabe de cafea cultivate in America Centrala si de Sud, de catre agricultorii care respecta ritmurile naturii si protejeaza biodiversitatea pamantului. Astfel se creaza o cafea cu gust superior si aroma deosebita. PROMOTIE 1+1 GRATIS
34,01 lei
Pellini Break Verde este o cafea profesionala, echilibrata ca tarie si aroma, continand un amestec egal de boabe de cafea Arabica si Robusta.
74,99 lei
Cea mai fină Arabica 100%, aleasă dintre culturi organice în zonele înalte din America Centrală și de Sud. Grija pe care fermierii o dedică conservării culturilor organice este evidenţiată în aromele deosebite ale cafelei Pellini BIO. PROMOTIE 1+1 GRATIS!
21,47 lei
Gust specific de macese, cu un plus de vitamine. Ceaiul este mai mult decat o bautura, este calatoria catre o viata sanatoasa, armonioasa si implinita.
15,04 lei
O reţetă exclusivă, un amestec de cafea Arabica de înaltă calitate selectată direct din ţările de origine. O aromă inconfundabilă, care oferă o experienţă unică de fiecare dată, intens aromată. PROMOTIE 1+1 GRATIS
19,95 lei
Afisare 1 - 16 din 78 produse

Inapoi Sus