Lista produselor marca Pellini

/pagină
Pellini Break Rosso este o miscela echilibrata de Robusta si Arabica, fiind potrivita pentru automatele de cafea.
47,85 lei
Pellini Break Verde este o cafea profesionala, echilibrata ca tarie si aroma, continand un amestec egal de boabe de cafea Arabica si Robusta.
74,99 lei
Boabele de cafea din Pellini Cremoso sunt prajite pe jumatate, pentru a obtine o cafea echilibrata, cu un gust care iese in evidenta si aroma bogata.
99,74 lei
Un proces natural de decofeinizare este realizat pentru a face acest amestec. Cofeina este extrasa selectiv din boabele de cafea. Numai dioxidul de carbon este utilizat in proces, iar acest lucru ajuta  la pastrarea aromei. Aroma este intensa.
68,67 lei
Pellini Aroma Oro este format din boabe de cafea Arabica si o cantitate mica de Robusta, producand o aroma intensa si placuta. Gustul dens și acidic creează o aromă bogată și armonioasă. După preparare, se obține o cremă persistentă deasupra, ceea ce o face ideala pentru degustarea espresso tipică italiană.
130,26 lei
Acest amestec de prestigiu din boabe de cafea 100% Arabica, este motivul pentru care cafeaua Pellini este unica si inconfundabila. Pellini Top are un nivel scazut de cofeina.
139,79 lei
Pellini Vivace, face parte dintr-o serie noua de cafea Pellini. Este alcatuita din 80% cafea Arabica si 20% cafea Robusta, echilibrata cu tarie si aroma.
92,65 lei
Pellini Bio este o cafea 100% Arabica, cu boabe de cafea cultivate in America Centrala si de Sud, de catre agricultorii care respecta ritmurile naturii si protejeaza biodiversitatea pamantului. Astfel se creaza o cafea cu gust superior si aroma deosebita.
34,01 lei
Boabele de cafea din Pellini Cremoso sunt prajite pe jumatate, pentru a obtine o cafea echilibrata, cu un gust care iese in evidenta si o aroma bogata.
19,51 lei
Un proces natural de decofeinizare este realizat pentru a face acest amestec. Cofeina este extrasa selectiv din boabele de cafea. Numai dioxidul de carbon este utilizat in proces, iar acest lucru ajuta la pastrarea aromei. Aroma aste intensa si omniprezenta.
42,58 lei
Un amestec de boabe 100% Arabica, de cea mai buna calitate. Procesul lent de prajire, imbunatateste gustul rafinat. Continutul scazut de cofeina, o face in mod natural mai putin amar.
28,56 lei
Boabele de cafea sunt supuse unui proces de prajire decisiv, pentru a obtine o cafea cu aroma intensa.
34,88 lei
Cea mai fină Arabica 100%, aleasă dintre culturi organice în zonele înalte din America Centrală și de Sud. Grija pe care fermierii o dedică conservării culturilor organice este evidenţiată în aromele deosebite ale cafelei Pellini BIO. PROMOTIE 1+1 GRATIS!
21,47 lei
Afisare 1 - 16 din 51 produse

Inapoi Sus