Paste  Exista 64 produse.

Paste
/pagină
O scufundare în amintiri de boluri aburitoare de supe de casă, mirosuri de bucătărie, bucătărie săracă, dar generoasă și gusturi străvechi, uitate ale vieții rurale: toate acestea sunt transmise de umilul, marele mic Ditalini di Farro!
31,08 lei
Farro Fusilli este o festivitate rurală, un bacanal cu arome autentice și vesele. Bobinele lor pot conține cele mai bogate și mai bogate sosuri, dar și combinații de legume mai simple sunt mult îmbunătățite de spirala nesfârșită a acestei forme.
31,08 lei
Datorită secțiunii lor eliptice, suprafeței mai mari, texturii complexe și aromei autentice, puternice, Linguine sunt cei mai buni prieteni ai unei bucătării generoase, dar pot dezvălui și o finețe neașteptată atunci când sunt împerecheți cu sosuri vegetale.
31,08 lei
O cavitate îngustă, lungă, cele mai fine creste, capete înclinate: acestea sunt elementele cheie ale unei forme care este în cea mai bună măsură chiar și atunci când sunt combinate cu cele mai neobișnuite ingrediente și răsplătește experimentarea cu senzații izbitoare.
31,08 lei
O mică capodoperă a bijuteriilor pentru paste: combinând cele mai mici creste cu o răsucire moale, Rigatini-ul nostru poate captura fiecare sos păstrând totodată integritatea aromei lor străvechi.
31,08 lei
Cea mai clasică dintre toate formele de paste vine într-un diametru care a fost special conceput pentru a se potrivi cu consistența caracteristică a ortografiei. Vigoros și ferm, celebrează preparatele tradiționale, umplând tigaia cu puterea sa rurală și parfumul însorit.
31,08 lei
Secțiunea ovală atent studiată a acestei forme mărește textura grâului Il Cappelli, rezultând o fermitate seducătoare care se căsătorește cu cele mai delicate sosuri.
20,60 lei
Creștele lor pronunțate și tunsul scurt sunt o potrivire perfectă pentru sosurile groase, în timp ce fermitatea distinctivă pe care Mezze Maniche o păstrează după gătit face o experiență degustantă cu adevărat interesantă.
20,60 lei
O formă mare care păstrează o eleganță înnăscută datorită înălțimii reduse a cilindrului și a grosimii înțelese. Pacote ademeni în mod irezistibil fiecare sos, cu rezultate de gură.
20,60 lei
O secțiune subțire și creste superficiale fac din acestea un purtător solid pentru sosuri viguroase și un suport amabil pentru cele delicate: versatil și robust, Penne Il Cappelli sunt cheia unei experiențe de degustare veselă.
20,60 lei
O formă extra mare, perfectă pentru sosuri aromate, bogate. Coamele lor viguroase pot asuma cele mai îndrăznețe combinații cu o intensitate copleșitoare.
20,60 lei
Clasic, versatil. Cea mai cunoscută dintre toate formele de paste se căsătorește cu textura fermă și gustul din toată inima Il Cappelli. Această formă atemporală este la fel de potrivită pentru a însoți rețetele tradiționale, precum și cele mai neobișnuite invenții culinare.
20,60 lei
Diametrul subțire parcelează cu textura semolului Il Cappelli pentru a obține o combinație neobișnuită: o pastă care se gătește rapid, are o consistență fermă și este mândră exuberantă chiar și cu sosurile mai ușoare.
20,60 lei
Dimensiunea robustă, generoasă a acestor spaghete le face potrivite ideale pentru arome mai bogate, fie că sunt tonurile robuste ale sosurilor de toamnă, sau nuanțele atrăgătoare ale rețetelor de legume și fructe de mare.
20,60 lei
Sculptura în spirală unică și compactă de această formă sporește gustul rural, cinstit al grâului Il Cappelli și se va agăța cu tenace de orice sos sau condiment.
20,60 lei
Diametrul neobișnuit al acestor spaghete este cu adevărat scăzut. Dimensiunea mare și compactitatea semolului Il Cappelli sunt sinonime pentru o textură fermă și o concentrare puternică de aromă.
20,60 lei
Forma distinctivă a acestei paste, sporită de puritatea cristalină a semolei Matt, este contrapartida perfectă pentru condimentele substanțiale: mousse-urile și sosurile groase sunt binevenite și răsfățate într-o îmbrățișare seducătoare.
18,88 lei
Dimensiunile mici completează nuanțele delicate ale grâului mat, fac ca volutele acestei forme să fie refugiul ideal pentru sosurile cele mai primitoare, chunky și revigorante.
18,88 lei
Textura mătăsoasă și tăierea alungită a Fusilloni subliniază rezistența grațioasă a grâului mat, asigurând o implicare indisolubilă cu sosuri suculente, precum și cu toppers pe bază de legume.
18,88 lei
Stoc epuizat
O sărbătoare a opulenței. Dimensiunea neapologică și imensa putere comunicativă a acestor butelii substanțiale asigură rezistența lor la gătit spectaculoasă și textura cărnoasă: o adevărată bucurie pentru fiecare sos.
18,88 lei
Afisare 1 - 20 din 64 produse

Inapoi Sus