Produsele noastre  Exista 306 produse.

/pagină
Pellini Break Verde este o cafea profesionala, echilibrata ca tarie si aroma, continand un amestec egal de boabe de cafea Arabica si Robusta.
74,99 lei
Acest amestec de prestigiu din boabe de cafea 100% Arabica, este motivul pentru care cafeaua Pellini este unica si inconfundabila. Pellini Top are un nivel scazut de cofeina.
139,79 lei
Un ceai cu gust fin, dar sanatos, care poate fi savurat in orice moment al zilei. Amestecul de rodie si petale de trandafir face din acesta un ceai delicat, usor si aromat. Ceaiul alb este bogat in antioxidanti.
37,39 lei
Un ceai reconfortant, Southern Mint este o versiune încântătoare a ceaiului de mentă tradițional englezesc. Această băutură pe bază de plante, făcut din frunze întregi de mentă egiptene, are proprietăţi liniștitoare şi poate fi de ajutor la dureri.
61,98 lei
O combinație incredibilă de arome tradiționale și inovatoare pentru o băutură cremoasă, care sigur va avea succes și va fi întotdeauna la modă.
32,57 lei
Ciocolata caldă e băutura perfectă pentru serile reci de iarnă sau pentru oricând îţi doreşti un desert delicios, care să te şi încălzească. E foarte uşor de preparat acasă, din ingrediente naturale.
65,40 lei
Piureurile concentrate Nexus sunt preparate din fructe cu o inalta concentratie de pulpa. Am vrut sa creem suportul perfect din fructe proaspete pentru prepararea cocktail-urilor, rezolvand astfel problema sezonalitatii fructelor proaspete. In acest mod suntem capabili sa oferim barmanilor solutia ideala prin folosirea unor produse echilibrate si de calitate.
45,78 lei
O cafea perfectă începe cu un aparat de cafea perfect. De aceea, Animo este mândru să introducă noul și îmbunătățitul aparat de cafea OptiBean Touch. Aparatul inteligent de espresso cu ecran tactil având interfață intuitivă și design distinctiv, este ușor de utilizat și ușor de întreținut.
25 704,00 lei
Pellini Break Rosso este o miscela echilibrata de Robusta si Arabica, fiind potrivita pentru automatele de cafea.
47,85 lei
Pellini Aroma Oro este format din boabe de cafea Arabica si o cantitate mica de Robusta, producand o aroma intensa si placuta. Gustul dens și acidic creează o aromă bogată și armonioasă. După preparare, se obține o cremă persistentă deasupra, ceea ce o face ideala pentru degustarea espresso tipică italiană.
130,26 lei
Un ceai reconfortant, Southern Mint este o versiune încântătoare a ceaiului de mentă tradițional englezesc. Această băutură pe bază de plante, făcut din frunze întregi de mentă egiptene, are proprietăţi liniștitoare şi poate fi de ajutor la dureri.
37,39 lei
O combinație incredibilă de arome tradiționale și inovatoare pentru o băutură cremoasă si răcoritoare, care sigur va avea succes și va fi întotdeauna la modă.
32,57 lei
Afisare 1 - 16 din 306 produse

Inapoi Sus