Lista produselor marca Bers Nova

Bers Nova este o aventură pornită prin 2012 într-un garaj plin cu prieteni care și-au propus să creeze o bere bună, fără compromisuri și fără să se lase constrânși de tipare și norme de mult depășite.

Inspirați de cea mai bună muzică rock, am imaginat și produs peste 100 de rețete diferite, venind astăzi în întâmpinarea publicului amator de bere bună cu o selecție de beri artizanale unice. Începând din anul 2019 producem bere în unitatea proprie, într-o clădire nouă și modernă, concepută și construită după cele mai exigente standarde în producția de bere artizanală.


Berea artizanală este mult diferită față de berea de serie produsă în marile fabrici din motive multiple. Berea este produsă în loturi mici, cu atenție deosebită în procesul de producție.  Ingredientele de calitate superioară fac ca rezultatul să fie o bere proaspătă fără conservanți, coloranți și enzime alimentare, fermentată natural. Întreg procesul este manual.

Mai mult
O DIPA directă și puternică, o năvală de ritmuri frenetice din care răzbat note agresive de hamei american.
13,70 lei
Un „good old times IPA”, No Indie Rock este o bere care te surprinde prin corpolența ei și asaltul de note aromatice de hamei pe un portativ de malț tip Pale Ale.
13,70 lei
Un porter modern cu aromă de ciocolată neagră și cafea. 
14,96 lei
O bere blondă, simplă și agreabilă, cu note domoale de hamei nord-american și malț european.
13,70 lei
Afisare 1 - 4 din 4 produse

Inapoi Sus